Vacaturebank

01 jun 2020


Stafmedewerker analyse en rapportering

Als stafmedewerker analyse en rapportering maak je deel uit van de nieuwe Beleidscel. Die cel zal de directie en de leidinggevenden ondersteunen in het bepalen en het opvolgen van het organisatiebeleid.
Het Huis streeft ernaar om op weloverwogen en planmatige wijze gegevens uit de eigen werkingen en projecten te verzamelen en te analyseren. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het verzamelen en gebruiken van die gegevens. Als data-analist ondersteun jij hen in de verwerking daarvan. Je analyseert de intern gestructureerde data en zet ze om naar strategisch bruikbare gegevens. Met behulp van jouw analyses optimaliseren de teams hun acties en brengen ze de effecten ervan in kaart. Daarnaast draagt het meetbeleid bij aan het algemene kwaliteitsbeleid van het Huis.
Het Huis verwerkt gegevens van klanten in de Kruispuntdatabank Inburgering (KBI-Connect), het centrale registratie-instrument van de Vlaamse overheid. Daarnaast wenst de organisatie een nieuw CRM-systeem te implementeren voor het beheer van klantenrelaties. De afstemming van beide systemen stelt de organisatie in staat om data-analyses op te maken die mee richting geven aan het beleid.