Plaatsingsvoorwaarden vacaturebank

De vacaturebank is bestemd voor aanbod van banen en opdrachten voor mensen die zich professioneel bezig houden met het Nederlands, zoals docenten, auteurs, vertalers en bestuurders en beleidsmakers die bezig zijn met het werkveld etc. Het gaat om voltijd- en deeltijdbanen (betaald en vrijwilligerswerk), maar ook freelance klussen, scriptieplaatsen en stageopdrachten in Nederland, Vlaanderen en het buitenland. 
 
Het plaatsen van een oproep op de vacaturebank is gratis. Vacatures of opdrachten kunnen worden geplaatst door particulieren, non-profit organisaties, overheid en bedrijven. Intermediairs, zoals uitzend- en werving en selectiebureaus, kunnen uitsluitend gebruik maken van deze service indien volledige adresgegevens van de werkgever in de advertentie worden opgenomen. 
 
Advertenties kunnen maximaal 90 dagen worden geplaatst en vervallen hierna automatisch. Als de vacature niet vervuld is, kan de advertentie opnieuw worden aangeleverd. De inhoud van aangeleverde advertentie wordt door de Taalunie bekeken voordat deze wordt geplaatst. Advertenties kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd. De Taalunie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste advertenties. 

Aanlevering van vacatures kan uitsluitend via het webformulier. De ingevulde gegevens kunnen door de Taalunie op juistheid worden gecontroleerd.