Boeken uit het Huis: schrijvers op reis

Donderdag 29 juni zijn er maar liefst vier Afrikaanse schrijvers in het Zuid-Afrikahuis op bezoek: de bekende jeugdboekenschrijfster Anzil Kulsen en drie recent gedebuteerde schrijvers, Louis du Plessis, Helena Ewert en Alma Rossouw. Alle vier nemen ze deel aan een groepsreis door de Lage Landen waarop taal en literatuur centraal staan. Natuurlijk komen ze ook langs bij ‘Boeken uit het Huis’!

Over ‘Boeken uit het Huis’ 

Vijf keer per jaar wordt er een boekpresentatie gelivestreamd via het YouTube-kanaal van het Zuid-Afrikahuis. De presentaties duren van 16.00 uur tot ca. 17.15 uur. Het is mogelijk om vragen te stellen via de chat. Livestream gemist? Geen probleem, want u kunt de presentatie op elk gewenst moment terugkijken. 

Het doel van ‘Boeken uit het Huis’ is de bekendheid van de Afrikaanse taal en de Afrikaanstalige literatuur in de breedste zin van het woord in Nederland, Vlaanderen en wereldwijd te bevorderen. ‘Boeken uit het Huis’ is een project van het Zuid-Afrikahuis in Amsterdam in samenwerking met de Taalunie.