Heldere communicatie in de zorgsector: webinar

De Taalunie hecht veel belang aan begrijpelijke taal in de zorgsector. In 2021 schreven we een rapport over de inzet van materialen voor begrijpelijke medische communicatie. Flankerend reikten we toen een ZorgVoorZorg-prijs uit waarmee we een beloftevol initiatief voor begrijpelijke medische communicatie wilden ondersteunen. 

Van de prijs en het rapport leerden we dat er al veel mooie initiatieven genomen worden om medische communicatie begrijpelijker te maken. En we zijn ervan overtuigd dat dit inspirerend werkt om ervaringen en kennis met elkaar te delen.

Op 8 december 2022, tussen 10.00 - 12.00 uur, organiseert de Taalunie, samen met Zorgnet Icuro, een webinar over heldere communicatie in de zorgsector. Ralph Koppers van Indiveo en Goedele Miseur van tijdschrift TOETERTOE (UPC Duffel) komen vertellen over hun initiatieven. Daarna is er tijd om vragen te stellen en eigen ervaringen uit te wisselen. 

Inschrijving gesloten

Vanwege het grote aantal inschrijvingen is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit webinar. We kunnen je nog wel toevoegen aan de reservelijst; stuur dan een mail met je gegevens (naam, mailadres, organisatie en functie) aan Ulrike Burki. Het eerste deel van het webinar wordt bovendien opgenomen en is achteraf terug te kijken via de kanalen van de Taalunie en Zorgnet Icuro.